WESTERN PARTY

Hola de nou amics i amigues!

Hui vos informem de la propera festa d’Alqueries! El dissabte 4 de MAIG, vos convidem a passar el dia a la FAR WEST PARTY. Una velada que començarà a partir de les 19h al casal.

Et transportem al llunyà oest, una terra on viuen en constant tensió indis i vaquers. De quina banda estaràs? O seràs un perseguit bandit? O potser seràs el sheriff? Demostra-ho en el teu DISFRAÇ més original, i vine a BERENAR (debades per als infantils) i queda´t a SOPAR (a preus populars), al nostre “saloon” on et serviran les hamburgueses més bones d’aquesta terra salvatge.

.

.

.

Els pares dels infantils deuran confirmar asistència en el grup de Whatsapp, mentre que els adults i juvenils, podran apuntar-se a partir d’aquest divendres a les llistes del nostre casal.

 

Seguiu les novetats també en @fallaalqueries!

També en la nostra pàgina de Facebook Falla Alqueries de Bellver Garbí

____

¡Hola de nuevo amigos y amigas!

¡Hoy os informamos de la siguiente fiesta en Alquerías! El sábado 4 de MAYO, os invitamos a pasar el día en la FAR WEST PARTY. Una velada que empezará a partir de las 19h en el casal.

Te transportamos al lejano oeste, una tierra donde viven en constante tensión indios y vaqueros. ¿De qué parte estarás? ¿Serás un perseguido bandido? ¿O el sheriff? Demuéstralo con tu disfraz más original, y ven a MERENDAR (gratis para los infantiles) y quédate a CENAR (a precios populares) en nuestro “Saloon” dónde te servirán las deliciosas hamburguesas de esta tierra salvaje.

.

.

.

Los padres de los infantiles deberán confirmar asistencia en el grupo de Whatsapp, mientras que los adultos y juveniles podrán apuntarse a partir de este viernes en las listas de nuestro casal.

¡Sigue también las novedades en @fallaalqueries!

También en nuestra página de Facebook Falla Alqueries de Bellver Garbí

CARTEL PRINCIPAL