PROCLAMACIÓ FFFMM I PRESI 2020

PROCLAMACIÓ FFFMM I PRESI 2020

Comencem la setmana estimada comissió!

Hui volem convidar-vos a la PROCLAMACIÓ de les nostres FALLERES MAJORS i el nostre PRESIDENT 2020, el pròxim 5 d’OCTUBRE a les 20.00h al casal.

Vos esperem a tots en aquest acte tan especial, ple de sorpreses i emocions on es pren l’espurna d’aquest exercici per a Laura, Joana i Iván.

Rebrem amb l’entusiasme i la alegria que ens caracteritza com a falla a:

La xiqueta JOANA ANDRÉS VIDUEIRA com a Fallera Major Infantil, el xiquet IVÁN ANDRÉS VIDUEIRA com a President Infantil i la senyoreta LAURA BADIMÓN MONSELL,  com a Fallera Major.

Estem segurs que gaudireu d’una nit molt especial, rodejats de la gent que més vos estima, i no podem esperar per formar part d’ella.

Després de l’acte hi haurà un aperitiu per als assistents, ens vegem el dissabte!

.

.

.

Seguiu les novetats també en @fallaalqueries !

També en la nostra pàgina web http://www.fallaalqueriadebellver.com/.

* * *

PROCLAMACIÓN FFFMM Y PRESI 2020

¡Empezamos la semana querida comisión!

Hoy queremos invitaros a la PROCLAMACIÓN de nuestras FALLERAS MAYORES y nuestro PRESIDENTE 2020, el próximo 5 de OCTUBRE a las 20.00h en el casal.

Os esperamos a todos en este acto tan especial, lleno de sorpresas y emociones donde se prende la llama de este ejercicio para Laura, Joana e Iván.

Recibiremos con el entusiamo y la alegría que nos caracteriza como falla a:

La niña JOANA ANDRÉS VIDUEIRA como Fallera Mayor Infantil, el niño IVÁN ANDRÉS VIDUEIRA como Presidente Infantil y la señorita LAURA BADIMÓN MONSELL,  como Fallera Mayor.

Estamos seguros de que disfrutaries de una noche muy especial, rodeados de la gente que mas os quiere, y no podemos esperar para formar parte de ella.

Después del acto, habrá un aperitivo para los asistentes, ¡nos vemos el sábado!

.

.

.

¡Seguid las novedades también en @fallaalqueries!

También en nuestra página web http://www.fallaalqueriadebellver.com/

PROCLAMACION