JUNTA GENERAL EXTRAORDINARIA

JUNTA GENERAL EXTRAORDINÀRIA – DIVENDRES 13 DE MARÇ A LES 22:30H

Donada la situació que es viu a dia a hui al món faller, i el recent aplaçament de les Falles 2020, demà, divendres 13 de març es convoca una JUNTA EXTRAORDINARIA per informar a tota la comissió de l’avanç dels esdeveniments.

Per tant, l’ordre del dia serà el següent:

– Informe sobre la situació actual de les Falles 2020.

Per últim, volem fer una crida a la tranquil·litat i la esperança per a celebrar les nostres festes. La comunitat fallera sempre s’ha caracteritzat per la seua resistència i capacitat de superació. Les falles no son només la setmana fallera, son tot un any d’esforç i treball que aquest any, més tard, passaran a l’historia, d’una manera o altra.

Confiem en tots vosaltres perquè manteniu els somriures d’il·lusió i les ganes de fer falla, confieu que tindrem les millors Falles 2020 que podíeu imaginar!

Nosaltres podem en tot Alqueries!
.
.
.

JUNTA GENERAL EXTRAORDINARIA – VIERNES 13 DE MARZO A LAS 22.30H

Dada la situación actual que se vive hoy en día en el mundo fallero, y el reciente aplazamiento de las Fallas 2020, mañana viernes 13 de marzo se convoca una JUNTA EXTRAORDINARIA para informar a toda la comisión del avance de los acontecimientos.
Por tanto el orden del dia será el siguiente:
– Informe sobre la situación actual de las Fallas 2020.
Por último, queremos hacer una llamada a la tranquilidad y la esperanza para celebrar nuestras fiestas. La comunidad fallera siempre se ha caracterizado por su resistencia y capacidad de superación. Las Fallas no son solo los días de la semana fallera, son un año de esfuerzo y trabajo que este año más tarde, pasarán a la historia de una forma u otra.
Confiamos en todos vosotros para que mantengáis esas sonrisas de ilusión tan maravillosas y sobre todo las ganas de hacer falla, ¡confiad en que tendremos la mejores Fallas 2020 que podáis imaginar!

¡Podemos con todo Alqueries!

 

JUNTA EXTR