GALA SOLIDÀRIA

GALA SOLIDÀRIA 28 DESEMBRE

Bon dia estimada comissió!
Com vàrem comentar en anteriors publicacions, el pròxim 28 DE DESEMBRE, la Federació de Falles Benicalap-Campanar organitza una Gala Solidària durant tot el dia, amb activitats tant per als majors com per als infantils.
Tots els beneficis de la GALA aniran destinats a la CASA RONALD MCDONALD de Valencia i sabem que esteu desitjant saber com seguir col·laborant.
Per començar… per a la COMISSIÓ MAJOR han organitzat una FESTA REMEMBER al Jubiocio del barri, de 18.00h a 24.00h. La entrada son només 5€ i es podran reservar contactant amb Pepon. Doneu-vos presa per que al ser 31 falles, les entrades son limitades!
I per a la COMISSIÓ INFANTIL i per suposat per la major també… han preparat de 11.00h a 14.00h tot un matí d’emocions amb inflables, paelles, animacions, jocs populars… i per suposat cada falla tindrà un espai de col·laboració on vos esperen multitud de sorpreses!
No t’oblides de passar per la SEDE DE LA FEDERACIÓ el dia 28 i per suposat reserva JA la teua entrada per al TARDEO al Jubiocio!
Moltes gràcies a tots per la segura col·laboració! Ens vegem el DISSABTE!
.
.
.
Seguiu les novetats també en @fallaalqueries !
També en la nostra pàgina web http://www.fallaalqueriadebellver.com/.
*
GALA SOLIDARIA 28 DICIEMBRE

¡Buenos días querida comisión!
Como comentamos en anteriores publicaciones, el próximo 28 DE DICIEMBRE, la Federación de Fallas Benicalap-Campanar organiza una Gala Solidaria durante todo el día, con actividades tanto para mayores como para infantiles.
Todos los beneficios de la GALA irán destinados a la CASA RONALD MCDONALD de Valencia y sabemos que estáis desenado saber cómo seguir colaborando.
Para empezar… para la COMISIÓN MAYOR han organizado una FIESTA REMEMBER en el Jubiocio del barrio, de 18.00h a 24.00h. La entrada son sólo 5€ i es podrán reservar contactando con Pepon. Daros prisa porque al ser 31 fallas, las entradas son limitadas!
Y para la COMISIÓN INFANTIL y por supuesto para la mayor también… han preparado de 11.00h a 14.00h toda una mañana de emociones con hinchables, paellas, animaciones, juegos populares… y por supuesto cada falla tendrá un espacio de colaboración donde os esperan ¡multitud de sorpresas!
No te olvides pasar por la SEDE DE LA FEDERACIÓN el dia 28 y por supuesto ¡reserva YA tu entrada para el TARDEO en el Jubiocio!
¡Muchas gracias a todos por la segura colaboración! ¡Nos vemos el sábado!
.
.
.
¡Seguid las novedades también en @fallaalqueries!
También en nuestra página web http://www.fallaalqueriadebellver.com/

WhatsApp Image 2019-12-03 at 10.39.40 WhatsApp Image 2019-12-03 at 10.40.03