COMUNICACIÓ JUNTA CENTRAL FALLERA EJERCICI 20-21

COMUNICACIÓ JUNTA CENTRAL FALLERA EJERCICI 20-21

Bon dia a tots i totes, aquest es un missatge destinat als fallers i falleres d’Alqueries de Bellver-Garbí. La resposta dels nostres Presidents a les últimes noticies de Junta Central Fallera.

Per favor, llegiu la Carta de Presidents amb deteniment, i qualssevol dubte que vos puga sorgir, estem a la vostra disposició.

Gràcies per tindre en compte que davant una situació tan extraordinària com la que vivim a dia de hui, es prenen unes decisions que poden o no agradar a algú, però que no dubteu que intentem tindre molts factors en compte i intentem fer el que considerem millor per tots vosaltres i per a la nostra Falla.

Per favor, si a algú encara no li arriben els missatges del grup de difusió de la Falla, reenvieu aquest missatge i el document adjunt.

Telèfon de la Falla Alqueries: 640 106 338.

Per unir-se al grup, cal enviar un missatge amb el vostre nom i cognoms al número de dalt. L’adició al grup serà MOLT IMPORTANT per a poder votar el Balaç i el tancament d’exercici. Anirem informant de com i ajudant en els problemes puntuals que puguen sorgir, pero tot aquell que vullga ser escoltat tindrà l’atenció que mereix.

Amb tota la nostra estima.

.
.
.

COMUNICACIÓN JUNTA CENTRAL FALLERA EJERCICIO 20-21

Buenos días a todos y todas, este es un mensaje destinado a los falleros y falleras de Alqueries de Bellver-Garbí. La respuesta de nuestros Presidentes a las últimas noticies de Junta Central Fallera.

Por favor, leed la Carta de Presidentes detenidamente, y cualquier duda que os pueda surgir, estamos a vuestra disposición.

Gracias por tener en cuenta que en una situación tan extraordinaria como la que vivimos hoy en día, se toman unas decisiones que pueden o no gustar a alguien, pero que sin duda intentamos tener muchos factores en cuenta y hacer lo que consideramos mejor para todos vosotros y para nuestra Falla.

Por favor, si a alguien todavía no le llegan los mensajes del grupo de difusión de la Falla, reenviadle este mensaje y el documento adjunto.

Teléfono de la Falla Alqueries: 640 106 338.

Para unirse al grupo, debéis enviar un mensaje con vuestro nombre y apellidos al número de arriba. La unión al grupo será MUY IMPORTANTE para poder votar el Balance y el cierre de ejercicio. Iremos informando de cómo y ayudando en los problemas puntuales que puedan surgir, pero todo aquel que quiera ser oído tendrá la atención que merece.

Con todo nuestro cariño.

 

1 -CARTA INSTRUCCIONES JCF ELECCION 2 -CARTA INSTRUCCIONES JCF ELECCION 3 -CARTA INSTRUCCIONES JCF ELECCION 4 -CARTA INSTRUCCIONES JCF ELECCION 5 -CARTA INSTRUCCIONES JCF ELECCION CARTA INSTRUCCIONES JCF ELECCION